Tilausliikenne Lohja Oy:n laatulupaus

Joukkoliikennelain 48§ mukainen laatulupaus

Tarjottavat liikennepalvelut

Tilausliikenne Lohja Oy tarjoaa ammattitaitoista kuljetuspalvelua. Hoidamme tilausajot kaikkialle Suomeen asiakkaiden toiveiden mukaan.

Tilausliikenne Lohjan arvot

Arvojamme ovat laatu, turvallisuus, luotettavuus ja ensiluokkainen asiakaspalvelu kuljetuksen alusta loppuun.

Henkilökunta

Tilausliikenne Lohja on täysin lohjalainen perheyritys, jossa huolehdimme henkilöstöstä ja olemme asiakkaan mukana matkassa. Ammattitaitoiset ja palvelualttiit kuljettajamme tilausliikenteessä mahdollistavat miellyttävän matkakokemuksen.

Kalusto

Kattava kalustomme palvelee hyvin erilaisia asiakastarpeita. Tilausautojen koot vaihtelevat 16-paikkaisesta aina 60-paikkaiseen asti. Kaikissa autoissamme on mm. koneellinen ilmastointi, jääkaappi, AV-laitteet, mikrofoni, turvavyöt, alkolukot sekä isommissa autoissa myös wc. Hyvin varustelluissa autoissa kilometrit taittuvat varsin viihtyisästi.

Yksi linja-autoistamme soveltuu invakuljetuksiin ja tämän auton perusvarusteluun kuuluu lisäksi henkilönostin. Kuljettajat auttavat liikuntarajoitteisia henkilöitä autoon nousussa ja autosta poistumisessa. Liikuntarajoitteisten ja vammaisten tarvitsemat apuvälineet voidaan kuljettaa turvallisesti tavaratilassa. Autot pidetään siisteinä ja huolehditaan autojen tekniikan olevan kunnossa.

Asiakastyytyväisyys ja palaute

Ensiluokkainen asiakaspalvelu on yksi arvoistamme ja toivomme asiakkailtamme palautetta toiminnastamme. Asiakaspalautetta otetaan vastaan puhelimitse, sähköpostilla sekä henkilökuntamme välityksellä. Asiakaspalautteet pyritään käsittelemään viipymättä ja mahdolliset korjausta edellyttävät toimenpiteet tehdään välittömästi.

Yhteystiedot

Tilausliikenne Lohja Oy

Mynterläntie 46

08500 LOHJA

0440 432 684

myynti@tilausliikennelohja.fi

www.tilausliikennelohja.fi

Millainen retki teillä olisi tiedossa, mihin haluatte Lohjalta tai muualta Uudeltamaalta matkustaa?
Pyydä meiltä tarjous tilausajosta – ota yhteyttä!

tilausajo